Dr. Monkeyshot

Wordt rayonmanager bij Dr. Monkeyshot

Voor ons opkomende shotjesmerk genaamd Dr. Monkeyshot zijn wij op zoek naar een rayonmanager om dit nieuwe shotje op de kaart te zetten. Momenteel zoeken we iemand die ons netwerk in Noord-Brabant verder gaat uitbreiden.

Hoe zien jouw werkzaamheden eruit?

In deze functie ben je veel op pad naar je huidige klanten en potentiële afnemers. Je gaat je met name richten op de reguliere horeca zoals: clubs, feest cafés, buurthuizen en slijterijen. Samen met de Salesmanager zie je de kansen in de markt en speel je daarop in. Je bent verantwoordelijk voor het opstellen van je eigen strategie hoe je Dr. Monkeyshot onder de aandacht gaat brengen. Deze rol brengt een hoop vrijheid en verantwoordelijkheid met zich mee. Je krijgt een auto van de zaak waar je het hele land mee mag rondrijden.

De levering van het product zullen we via groothandels willen doen. Dus uiteindelijk verkopen wij de shots aan een groothandel (Sligro, Makro, e.d.) en die verkopen door aan de horeca. Als Rayonmanager leg je eerst contact met een horecabedrijf, zorg je dat daar interesse is in het product. Vervolgens moet je inventariseren via welke groothandel zij normaal bestellen. Leveren we al via die groothandel kan je de deal regelen via die groothandel, anders zul je ook nog contact moeten leggen met die groothandel.

Functie eisen

Nu kunnen we natuurlijk zeggen dat we een ondernemende, sociale en communicatief vaardige teamplayer zoeken. Maar dat doen wij niet! Als jij nog steeds aan het lezen bent, dan hebben wij genoeg interesse bij jou gewekt om te bellen over de functie. Wel vragen we HBO werk- en denkniveau en vinden we het belangrijk dat je affiniteit hebt met de horeca.

Arbeidsvoorwaarden

Ben je nou nog niet overtuigd? Hieronder een opsomming van wat wij jou kunnen bieden:

  • Een salaris tussen de €2200 en €2600 welke wordt aangevuld door een bonusstructuur
  • Een auto van de zaak, welke je ook prive mag rijden
  • Vrijheid in het uitvoeren van je werkzaamheden op je eigen manier
  • Ontwikkelingsmogelijkheden afgestemd op jouw persoonlijke ambitie
  • Een organisatie die met jou meegroeit

Dus heb je interesse, waar wacht je dan nog op? Laat dan nu contactgegevens achter of neem contact op met:

Jeroen Feelders, 0615217267 (Corporate Recruiter)

Justin van Gorkum, 0612175666 (Salesmanager Dr Monkeyshot)

Contact

Postbus 200
3340 AE Hendrik-Ido-Ambacht

Info@uniinternational.eu
+31 (78) 2000 199

Dr. Monkeyshot is onderdeel van Uni International B.V.

Vind ons op:

Vragen?    Tube Around